Peatükk 1.1 (Tehnoloogia)

Tervitus Snapmakerilt

Uuenduslik meisterdamine

Meisterdamine võimaldab meil põhjalikumalt aru saada keerulistest kontseptsioonidest, kasutada eesmärkide täitmiseks erinevate meetodite kombineerimist, võtta riske ja õppida vigadest, et saavutada edu ning arengule suunatud mõtteviisi.

21. sajandit nimetatakse tehnoloogiasajandiks. Selleks, et olla 21. sajandil edukas, ei piisa üliõpilastel üksnes põhjalikest teadmistest valdkondades nagu matemaatika, keeled ja loodusteadused, vaid nad peavad mõistma probleemi olemust, mõtlema loovalt ning kasutama innovatiivseid vahendeid, et leida lahendusi nende ees seisvatele probleemidele.

Meie arvates on selliste oskuste arendamise parim viis meisterdamine. Meisterdamise käigus omandavad õppurid süsteemse mõtlemise ning võime lahendada keerulisi ülesandeid. Nii saavad neist mõtlejad ja loojad, kes on suutelised muutma maailma.

Tööriistade loojatena oleme pühendunud uuenduslike tööriistade väljatöötamisele, et muuta need koolidele ja kodudele kättesaadavamaks ning vallandada loomingulist potentsiaali. Traditsioonilised 3D-printerid on suurepärased, kuid sobivad üksnes 3D-printimiseks. Usume, et igaüks saab efektiivsemaid tulemusi, kui on olemas juurdepääs tööriistadele nagu lasergraveerpink ja arvjuhtimisega profiilfreespink. Seepärast töötasime välja mitmekülgse kolm-ühes 3D-printeri, mille maksumus on vaid murdosa kolme tavapärase tööriista omast, võttes ka vähem ruumi. Veelgi tähtsam on see, et pakkudes teile hulgaliselt õppeklassidele mõeldud kasutusvalmis projekte, on teil meie arvates parim võimalus Snapmakeri kolm-ühes 3D-printerit kõige paremini ära kasutada. Snapmakeri töövahendid kiirendavad õppurite väljaõpet ning tagavad nende valmisoleku ja oskused eluks 21. sajandil.

Sel aastal teeme õppeklassis midagi imelist!

Snapmaker CNC seade
Snapmaker CNC seade

Kuidas seda raamatut kasutada?

  • Kas soovite õpetada 3D-printimist / lasergraveerimist / arvjuhtimisega freesimist?
  • Kas eelistate loominguliste/tavapäraste/ainulaadsete/ebatavaliste asjade valmistamist harilike/olemasolevate asjade ostmisele kauplusest?

Kui te vastasite „jah“ eelnevatele küsimustele, siis on see raamat just teile.

Raamatu ülesehitus

  • 1. osa. 3D-printimise, lasergraveerimise ja arvjuhtimisega freesimise põhialused, kuidas töötab Snapmakeri kolm-ühes 3D-printer.
  • 2. osa. Kuus õpetajate läbi proovitud 3D-printimise / lasergraveerimise / arvjuhtimisega freesimise õppekava, et võtta õppeklassis kasutusele nimetatud tehnoloogiad, mis arendavad disainmõtlemist, projektipõhist õppimist ja MATIK-õppe rakendamist erinevatel tasanditel.
  • 3. osa. Töötlemisjärgsed tehnoloogiad, mis aitavad õppurite projekte viia järgmisele tasemele. Soovitused õppekavade koostamiseks.

Mida on teil peale raamatu vaja?

Soovitame kasutada Snapmakeri kolm-ühes 3D-printerit, selle kaitsekatet ja laiendusmooduleid (valikulised, nagu võimsam laserimoodul ja pikem lineaarmoodul).

Palun oota