Peatükk 5.2 (Биология для гимназии. I)

Влияние температуры на процесс брожения

Ligipääs piiratud

Ligipääs õppesisule on piiratud. Sa ei ole Opiqusse sisse logitud.

Selle õpiku kasutamiseks on vaja kehtivat paketi „Bioloogia gümnaasiumile õpetajale”, „Bioloogia gümnaasiumile õpilasele”, „Erakasutaja”, „Erakasutaja kasutuslitsents õpikeskkonnas Opiq”, „Õpetaja 2022/23”, „Õpetaja 2023/24”, „Õpetaja 2023/24 – isiklik”, „Õpilane 2022/23”, „Õpilane 2023/24”, „Õpilane 2023/24 – isiklik” või „Õpilane 2023/24 - SOODUSHIND!” litsentsi. Paketiga tutvumiseks ja litsentsi tellimiseks kliki paketi linki.

Kui sul on kehtiv litsents, logi peatüki nägemiseks sisse.

Peatüki alateemad:

  1. Влияние температуры на процесс брожения
  2. Введение
  3. Цели опыта
  4. Необходимое оборудование
  5. Ход работы
  6. Обработка данных
  7. Вопросы
Palun oota