Peatükk 1.7 (Tehnoloogia)

Kasutajate lood

Kasutajate lood

Pole mingi saladus, et Snapmakeri kasutajad on ühed kõige loomingulisemad inimesed maailmas. Nad on kasutanud oma seadmeid väga erinevatel headel põhjustel. Kui te liitute nendega, siis kuulete Snapmakeri kogukonnast huvitavaid ja inspireerivaid lugusid hobitööde kohta.

Minu väike poeg Doudou armastab väga dinosauruseid. Ta teatas oma neljandal sünnipäeval: „Isa, kui ma suureks kasvan, saab minust paleontoloog!“ Mulle meeldib see eesmärk ja ma soovin teda sammhaaval selle poole suunata. Seega valmistasin talle kaasaskantava mikroskoobi, mis võimaldab tal vaadelda loodust ja avastada selle imesid.

Kasutasin fotode raamimiseks paberit ja pliiatsit. Kuid tuulise ilmaga oli probleeme – raami oli pildistamise ajal raske paigal hoida. Nüüd on mul 3D-printer Snapmaker Original ja sellega sain teha pildiraamid. 3D-prinditud raamid lahendasid probleemi suurepäraselt.

Erialalt olen mehaanikainsener, kes teenis oma igapäevast leiba uute toodete väljatöötamisega. Minu töö võib olla mõnikord väga stressirohke ja ma leidsin, et parim viis pingete maandamiseks on minna oma töökotta ning luua midagi oma käte ja tööriistadega.

Oleme 3D-printeri ise ehitanud. Seejärel projekteerisime ja valmistasime sellega palju kummilintmootoriga autosid. Mida teevad meie õpilased järgmisena?

3D-printisin Snapmakeriga Disneylandi raudtee päravaguni mudeli mõõtkavas 1 : 32. Ma tegin selle mudeli oma sõbrale, kellele kuulub Castle Peak and Thunder Railroad. Veetsin kahe kuu jooksul lugematu arv tunde Snapmakeri juures, et selle mudeli jaoks palju detaile välja printida. Mulle avaldas tugevat muljet, kui hästi valmistas Snapmaker kõik detailid.

Palun oota