Peatükk 1.8 (Tehnoloogia)

Populaarsed platvormid, mis toetavad erinevate kooliprojektide elluviimist

Platvormide tutvustus

  1. Instructables on veebisait, mis on spetsialiseerunud kasutajate loodud ja üleslaaditud projektidele hobitööde jaoks. Samuti on seal erinevad kursused, näiteks puidutöö, keevitamine, elektroonika, Arduino, küpsetamine, 3D-printimine ja laserlõikamine.
    ​www.instructables.com
  1. Thingiverse on jõudsalt arenev disainikogukond 3D-prindimaterjalide avastamiseks, tegemiseks ja jagamiseks. Nad usuvad maailma suurima 3D-printimiskogukonnana, et iga inimest tuleb julgustada 3D-objektide loomiseks ja kombineerimiseks sõltumata nende tehnilistest oskustest või varasemast kogemusest.
    ​www.thingiverse.com
  1. MyMiniFactory on maailma juhtiv sotsiaalplatvorm professionaalseks nõustamiseks 3D-prinditavate objektide vallas. Sealt võib leida kümneid tuhandeid tasuta ja tasulisi 3D-projekte, mis on allalaadimiseks valmis. Need on kasutatavad kõikide lauaarvutiga ühendatud 3D-printeritega ja me oleme katsetanud neid kõiki, seega on printimine tagatud.
    ​www.myminifactory.com
  1. Avneti kogukond Hackster.io on maailma suurim riistvara- ja tarkvaraarendajatele mõeldud võrk. Seal saab õppida ja jagada oma kogemusi robootika, tööstuslike automatiseerimissüsteemide, tehisintellekti juhitavate seadmete ning igasuguste muude sarnaste teemade kohta.
    www.hackster.io​
  1. Pinterest on tasuta veebileht, mis võimaldab leida ja kasutada mitmesuguseid kvaliteetseid pilte.
    ​www.pinterest.com
Palun oota