Access restricted
Access to study materials is restricted. You are not logged in to Opiq.
A valid license for package „Erakasutaja 2024/25”, „Erakasutaja 2025/26”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne”, „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”, „Õpilane 2025/26”, „Õpilane 2025/26 – isiklik”, „Õpilane 2025/26 SOODUSHIND”, „Õpilane 2025/26: eesti ja venekeelne”, „Õpilane 2025/26: eesti- ja venekeelne - isiklik” or „Õpilane 2025/26: eesti- ja venekeelne - SOODUSHIND!” is required to use the kit. Click the link with the package name to learn more about the package and order a license.
If you have a valid license, log in to view the chapter.
Chapter topics:
- Mõtle ja tegutse
- 1. Temperatuuri mõju piima säilivusele (mikroorganismidele)
- 2. Algloomade vaatlus mikroskoobiga
- 3. Algloomade reageerimine erinevatele ainetele
- 4. Toiduainete säilitamine
A valid license for package „Erakasutaja 2024/25”, „Erakasutaja 2025/26”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne”, „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”, „Õpilane 2025/26”, „Õpilane 2025/26 – isiklik”, „Õpilane 2025/26 SOODUSHIND”, „Õpilane 2025/26: eesti ja venekeelne”, „Õpilane 2025/26: eesti- ja venekeelne - isiklik” or „Õpilane 2025/26: eesti- ja venekeelne - SOODUSHIND!” is required to use the kit. Click the link with the package name to learn more about the package and order a license.
If you have a valid license, log in to view the chapter.