Ligipääs piiratud
Ligipääs õppesisule on piiratud. Sa ei ole Opiqusse sisse logitud.
Selle õpiku kasutamiseks on vaja kehtivat paketi „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” või „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne” litsentsi. Paketiga tutvumiseks ja litsentsi tellimiseks kliki paketi linki.
Kui sul on kehtiv litsents, logi peatüki nägemiseks sisse.
Peatüki alateemad:
- Mõtle ja tegutse
- 1. Temperatuuri mõju piima säilivusele (mikroorganismidele)
- 2. Algloomade vaatlus mikroskoobiga
- 3. Algloomade reageerimine erinevatele ainetele
- 4. Toiduainete säilitamine
Selle õpiku kasutamiseks on vaja kehtivat paketi „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” või „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne” litsentsi. Paketiga tutvumiseks ja litsentsi tellimiseks kliki paketi linki.
Kui sul on kehtiv litsents, logi peatüki nägemiseks sisse.