Pääsy rajoitettu
Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.
Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” tai „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.
Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.
Luvun alateemat:
- Bakterite osa looduses ja inimese elus
- Bakterid on tähtsad lagundajad looduse aineringes
- Osa baktereid seob õhulämmastikku
- Mis takistab bakterite paljunemist toiduainetes?
- Millised bakterid elavad meie kehas?
- Inimest tõvestavaid baktereid on palju
- Kuidas hoiduda bakterhaigustest?
- Bakterite kasutusvaldkond on lai
- Bakterite kaasabil valmivad mitmesugused toiduained
- Elukutse. Toiduainete tehnoloog
- Katseta või uuri. Salmonelloosi nakatumine võib eri vanuserühmades olla erinev
- Küsimused ja ülesanded
Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” tai „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.
Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.